Check In :
Nights:

Dhomat & Suitat

  Kur hyn në një dhomë standarde, do të përjetoni çaste qetësie dhe kënaqësie, të ofruara nga kombinimi i dekorit klasik dhe bashkëkohor ...
  Detajet e Dhomës
  Apartament elegant i vendosur në katin e katërt të Hotelit, i përshtatshëm për një familje apo grup miqsh. Apartamenti ka akses në të gjitha zonat e Hotelit ...
  Detajet e Dhomës
  Dhomat Deluxe janë të ndriçuara dhe me hapësirë, me tavane të larta dhe me dekore elegante dhe të sofistikuara, si dhe me pamje. ...
  Detajet e Dhomës
  Dhoma 60 m² të sofistikuara, luksoze dhe me hapësirë, karakterizuar nga dekori elegant dhe plot shije që e përshkon të gjithë suitën. Mysafirët ...
  Detajet e Dhomës

Mbledhje & Evenimente

Salla

Hotel Mondial në Tiranë është një hotel biznesi, i cili ofron 5 salla të përshtatshme, në të cilat mund të organizoni të gjitha eventet, që nga takimet e punës, drekat ose darkat e deri te konferencat e korporatave.

Këto hapësira të sofistikuara, të pajisura me teknologjinë të më fundit multimediale mund të përshtaten lehtësisht ndaj çdo kërkese.
Janë vendi i përkryer e që ju garanton një takim të suksesshëm. Mund ta lini veten në duart e ekipit tonë të profesionistëve ekspertë dhe nuk do mbeteni aspak të zhgënjyer ...
Read More

Sauna & Pishina

Oferta

Gallery