Sauna & Pishina

Zhytu në pishinën tonë të jashtme në katin e gjashtë në një pamje 360 gradë të qytetit dhe shijo qetësinë e paqen e plotë.
Ne kemi krijuar një mjedis të qetë dhe të rehatshëm ku mund të ripërtërini shpirtin tuaj, të zgjoni shqisat dhe të rijetësoni trupin dhe mendjen tuaj. Salloni jonë u masazhit është i hapur nga ora 10.00 deri 14.00 dhe nga 17.00 deri në 20.00.
Sauna është e hapur dhe falas për mysafirët e hotelit.


saunaa