Tarraca Mondial

Një hapësirë të mrekullueshme në një mjedis elegant, kozmopolit ku drurët e ullirit, tavolinat e druri dhe hekurit të farkëtuar, qirinj dhe muzika e zgjedhur me kujdes nga kuratorët tanë të muzikës, të gjitha vijnë së bashku për të krijuar një atmosferë që është bërë një pjesë e njohur e ditëve dhe netëve në kryeqytet.
Në katin e 6-të Hotel Mondial, pishina 32 metra katrore dhe bari modern me pamje marramendëse 360 ° shkallë të Tiranës e kthejnë çdo ditë në një ditë të paharrueshme. Mjedis i sofistikuar, ngjarje të veçanta dhe surpriza.