Dhoma Deluxe

Dhomat Deluxe janë të ndriçuara dhe me hapësirë, me tavane të larta dhe me dekore elegante dhe të sofistikuara, si dhe me pamje. Dhomat tona ofrojnë të gjitha shërbimet që ju prisni të gjeni në një hotel luksoz modern.


- Karakteristikat e dhomave

Përmasat e dhomës: 32-35 m 2

Katet: 2-4

Kapaciteti maksimumi 4 persona

Llojet e krevateve: Krevat kopjo dhe dy krevate tek

Tryezë pune e bollshme

Telefon

Dritare me kopjo-xham

Kasafortë

Mini-bar i mbushur plotësisht

Divan krevat

- Banja

Pasqyrë makijazhi/rruajtje e ndriçuar

Tharëse flokësh

Pantofla

- Argëtimi

Kanal televiziv shumëgjuhësh

- Aksesi në internet

Akses interneti Wireless

- Shërbimet dhe pajisjet

Shërbime të përditshme mirëmbajtjeje

Transport në aeroport

Shërbim shtesë i pastrimit të këpucëve

Shërbimi i shkëmbimit valutor

Shërbim në dhomë 16 orësh

Lavanderi 12 orëshe