Restorant Mondial

Restorant Mondial përpiqet të krijojë përvojat më të mira gastronomike. Me një filozofi të fokusuar në respektin absolut për produktin vendor, cilësia është guri i themelit: gjithmonë duke përdorur produktin më të mirë në dispozicion, për t’iu përshtatur stinëve të ndryshme.
Restorant Mondial ofron një bufe të gjerë në mëngjes që i përtërin mysafirët pas një nate të gjatë jashtë dhe i përgatit për të nisur një ditë të këndshme.
Në kohën e drekës, dhoma e ngrënies kthehet në një restorant sezonal “à la carte” në ambientet e brendshme dhe të jashtme, ideal për vakte të lehta apo takime biznesi.
Në restorantin tonë ju mund të shijoni një darkë të këndshme me një shumëllojshmëri shijesh nga menyja jonë Fusion shqiptare dhe italiane, në një mjedis të bukur dhe elegant.
Restaurant Mondial - një restorant për ngrënie rastësore me një atmosferë të këndshme, Restorant Mondial shërben mëngjes, pjata të veçanta dreke, dhe një meny të vogël për darkat me shërbim me përzgjedhje. Restoranti është i hapur çdo ditë nga ora 7:00 e mëngjesit deri në 23.00.


-Mëngjesi

E Hënë deri të Premte 7:30 deri në 10:00 | E shtunë dhe e Diele 7:30 deri 10:30

-Dreka

E Hënë deri të Diele 12:00 to 16:00

- Darka

E Hënë deri të Diele 19:00 - 23:00

- Meny biznesi

12:30 - 19:00, për 15.00 euro

Oraret e darkës ndryshojnë gjatë sezonit të verës.