Dhoma Standarde

Kur hyn në një dhomë standarde, do të përjetoni çaste qetësie dhe kënaqësie, të ofruara nga kombinimi i dekorit klasik dhe bashkëkohor. Janë ideale për mysafirët që kërkojnë një trajtim të qetë dhe të rehatshëm.


- Karakteristikat e dhomave:

Përmasa e dhomës: 26-28 m 2

Katet: 2-4

Kapaciteti maksimumi 2 persona

Llojet e krevateve: Krevat dopjo dhe dy krevate tek

Tryezë pune e bollshme

Telefon

Dritare me kopjo-xham

Kasafortë

Mini-bar i mbushur plotësisht

- Banja

Pasqyrë makijazhi/rruajtje e ndriçuar

Tharëse flokësh

Pantofla

- Argëtimi

Kanal televiziv shumëgjuhësh

- Aksesi në internet:

Aksesi në internet:

- Shërbimet dhe pajisjet

Shërbime të përditshme mirëmbajtjeje

Transport në aeroport

Shërbim shtesë i pastrimit të këpucëve

Shërbimi i shkëmbimit valutor

Shërbim në dhomë 16 orësh

Lavanderi 12 orëshe