Suitat

Dhoma 60 m² të sofistikuara, luksoze dhe me hapësirë, karakterizuar nga dekori elegant dhe plot shije që e përshkon të gjithë suitën. Mysafirët në këto suita kanë të drejtën e regjistrimit dhe çregjistrimit vonë (sipas mundësisë), një krevat mbretëror, një dush me set masazhues dhe një dhomë ndenjeje e veçuar.


- Karakteristikat e dhomave

Përmasat e dhomës: 53-60 m2

Katet: 2-4

Kapaciteti maksimumi 4 persona

Llojet e krevateve: Krevat mbretëror dhe dy krevate tek

Tryezë pune e bollshme

Telefon

Dritare me kopjo-xham

Kasafortë

Mini-bar i mbushur plotësisht

Divan krevat

Dhomë ndenjeje e veçuar

- Banja

Pasqyrë makijazhi/rruajtje e ndriçuar

Tharëse flokësh

Pantofla

Vaskë

- Argëtimi

Kanal televiziv shumëgjuhësh

- Aksesi në internet

Akses interneti Wireless

- Shërbimet dhe pajisjet

Shërbime të përditshme mirëmbajtjeje

Transport në aeroport

Shërbim shtesë i pastrimit të këpucëve

Shërbimi i shkëmbimit valutor

Shërbim në dhomë 16 orësh

Lavanderi 12 orëshe