Apartament

Një apartament elegant që ndodhet në katin e katërt të Hotelit i përshtatshëm për një familje apo grup miqsh. Apartamenti ka qasje në të gjitha ariat e Hotelit dhe i ftuari mund të përdorë të gjitha ambjentet si Bar, Restorant apo Salla Takimesh. Mëngjesi dhe Sauna janë të përfshira në çmimin e Dhomës. Apartamenti ka një Dhomë Binjake, një Dhomë Dyshe dhe Sallonin e Jetesës me kuzhinë.


- Karakteristikat e dhomave

Përmasat e dhomës: 28-32 m 2

Katet: 2-4

Kapaciteti maksimumi 3 persona

Llojet e krevateve: Krevat dopjo dhe dy krevate tek

Tryezë pune e bollshme

Telefon

Dritare me kopjo-xham

Kasafortë

Mini-bar i mbushur plotësisht

Divan krevat

- Banja

Pasqyrë makijazhi/rruajtje e ndriçuar

Tharëse flokësh

Pantofla

- Argëtimi

Kanal televiziv shumëgjuhësh

- Aksesi në internet

Akses interneti Wireless

- Shërbimet dhe pajisjet

Shërbime të përditshme mirëmbajtjeje

Transport në aeroport

Shërbim shtesë i pastrimit të këpucëve

Shërbimi i shkëmbimit valutor

Shërbim në dhomë 16 orësh

Lavanderi 12 orëshe